Кукурудзяний суп з беконом
Запашний, наваристий, густий і ситний Ідеальна страва на осінь-зиму. Та ще й мінімум інгредієнтів треба)
Беремо:
✔️1 баночку кукурудзи Хуторок @nepidvede
✔️200 мл вершків
✔️200 мл бульйону курячого або овочевого, або просто води
✔️100 г бекону
✔️1/2 цибулини
✔️10 г вершкового масла
✔️1/2 ч.л. копченої паприки
✔️1 ч.л. італійських трав
✔️1/2 ч.л. сухого часника
✔️1 ст.л. куркуми
✔️пармезан для подачі за бажанням
✔️дрібка солі
-
- В каструлі розтоплюємо вершкове масло + нарізану дрібно половину цибулини. Обсмажуємо + банка кукурудзи без рідини + спеції + сіль. Заливаємо вершками і бульйоном. Варимо на малому вогні 10 хвилин.
- Тим часом нарізаємо і обсмажуємо бекон. Половину додаємо в суп.
- Перебиваємо суп блендером і додаємо куркуму для кольору.
- Знову доводимо до кипіння, подаємо гарячим зі шматочками обсмаженого бекону, пармезаном, можна ще й з крутонами.
Це дуууууже смачно.
Вершковий ніжний смак, солодкувата кукурудза і пряні спеції🤤 Все чудово поєднується і робить такі прості продукти вишуканою стравою.
Ви обов`язково маєте це приготувати.
Автор : @alonka_good